eerste bezoek aan de researchsites
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Claire
30 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam
tot mijn grote vreugd zit er vlak bij onze onderzoekssite in Isdammen de sledehonden standplaats, en heb daar vanmiddag dus al met aardig wat huskies geknuffeld haha. Dus als ik Jazzy mis kan ik altijd daar even langs fietsen voor een opbeurende knuffel en ze hebben zelfs een hoop puppies op het moment!
De rendieren daar struikel je overal over en dan kijken ze je nog aan met zo`n blik van wat mot je! zoals op de foto haha
Helaas nog geen poolvosjes gespot (ondanks verwoedde pogingen) wel heel veel (pool)vogels en over spotten gesproken er zijn de afgelopen 2 weken veel ijsberen gespot dus wellicht zijn we binnenkort ook één van de gelukkigen.
Iedereen bedankt voor alle reacties en mailtjes harstikke leuk allemaal!
Ik ben benieuwd naar de foto`s van Demi en zijn nieuwe schoentjes.
Mijn presentatie ging dinsdag best goed ondanks dat ik bijna een uur te laat was en mijn stem kwijt, en de vliegtuigreis was toch beter dan die van de NS, ik kon in ieder geval zitten!
En Kim het spijt me maar je fiets is nu al stuk haha, ik ging vanmiddag weer dat pokkeeind omhoog en halverwege de winkel en het zwembad klapte het schakelmechanisme in mijn wiel en kon ik niet meer trappen, heb de fiets dus omhoog gedragen, dat was zeker geen pretje. Hij doet het nu weer alleen kan die niet meer schakelen haha dat wordt nog leuk omhoog morgen.
Ik wens jullie allemaal heel veel plezier met het mooie weer in Nederland, ze voorspellen hier heel veel moois maar het was vandaag nog verrekte koud!
en trouwens mooie blessure he van het schieten haha ziet er in het echt nog spectaculairder uit begint nu ook al groen te verschijnen haha!
Vanavond komen Jelte en Stef hier eten en gaan we het plan voor de komende tijd even goed overleggen, dus wellicht dat ik jullie volgende keer ook iets van wetenschappelijke waarde kan vertellen in plaats van alle leuke dingen die hier gebeuren!
31 Mei 2009 - 15:28
Mama:
hoi lieverd wat een mooie foto's en wat is het daar prachtig we missen je nu al. Mandy heeft lekkere hapjes gemaakt en die gaan we met Martijn zo eten. ik spreek je nog wel . dikke kus mam -
01 Juni 2009 - 08:19
Krizis:
Heey zusje..!
Cameraatje van je maakt belachelijk mooie foto's!
ziet er echt gaaf uit, die rendieren die lekker aan het chillen zijn enzo.
gisteravond '30 seconds' gespeeld met mama, mandy, flappie en dikke nina.. echt gelachen weer..
nou, dan ga ik maar is aan die arbeit.. jaja, wij werken gewoon op 2e pinksterdag..
have fun daar, doe voorzichtig, en we spreken elkaar.. Xx -
01 Juni 2009 - 11:52
Mandy En Demi:
Hey claire,
Ik vind t hier maar rustig zo zonder jou! Duurt t nog lang voor dat je weer terug komt? Demi mist je ook! Hij is vet sgattig maar dat wist je natuurlijk al.
Gister zijn nina en dick hier geweest hebben we tot 12 uur buiten 30 sec gespeeld en ik had lkkre cocktails gemaakt, had jij ook lkkr gevonden.
Als je terug bent zal ik ze nog een keer maken.
Ik ga al je verhalen volgen en foto's kijken.
Als je je adres een keertje mailt kunnen we je echte post sturen dat vond ik ook altijd super leuk toen ik op bonaire zat!
Kus van Mij en Demi -
02 Juni 2009 - 06:50
Kim:
hey!
dat is niet eerlijk, je hebt een veel grotere kamer dan dat wij vorig jaar hadden :(
En dat van die fiets had ik je al veel eerder kunnen vertellen, heb tegen Jelte gezegd dat die eens goed in de olie gezet moest worden aangezien ik de laatste week alleen maar in de 6e versnelling kon fietsen ... wat niet zo goed gaat naar boven :P
Vermaken jullie je verder een beetje :) ziet er weer fantastisch uit!
Groetjes -
02 Juni 2009 - 21:19
Claire Boerée:
Hoi familie!!
Mam wat goed dat je een berichtje hebt geplaatst!! ik ben trots op je computerprogress haha. Ik hoorde van Martijn dat de hapjes/spelletjes avond erg geslaagd was, passen jullie wel en beetje goed op um? haha kan ik wel aan jullie overlaten he? die arme jongen!
En hoe is het met mijn favo neefje? ik loop hier erg te pronken met mijn foto`s haha maar het is ook een super mooi mannetje natuurlijk! al bijna 3 maandjes oud, nou als er nieuwe toffe foto`s zijn sturen he! anders mis ik teveel en herken ik um niet als ik terugkom (zelfde geldt voor Martijn natuurlijk :P )
nou Broertje, Mams, Mandy en Demi miss you! tot over 89 daagjes! het vliegt hier om hoor! -
04 Juni 2009 - 13:03
Kim:
Hey Claire
Ik verblijf bij jullie in de barak 9 :D, kamer 208!!!! Kan niet wachten!
Hoe is het verder daar? Nog lekker over de gletsjer geraced?
X Kim